середу, 30 листопада 2016 р.

Оголошення!!!

 Просимо надіслати на адресу olgango@gmail.com електронне посилання на Інтернет-ресурс, де розміщено матеріали учасника Ярмарку. Рекомендуємо використати для розміщення матеріалів сервіси Google, а саме Google диска (інструкція).

3 коментарі:

  1. Всім колегам добрий день! Даним сайтом користуюсь не вперше.Продивляюсь наробки, ділюсь матеріалами, просто маю нагоду віртуально зустріти колег! Ярмарок- це приємна і корисна можливість продемонструвати і себе, і своїх учнів, а саме головне, підвищити мотивацію до роботи....адже коли про ВЧИТЕЛЯ знають, ВЧИТЕЛЮ хочеться зробити ше більше! Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Ярмарок педагогічного досвіду класних керівників - це прекрасна можливість популяризувати кращий досвід вчителів-класних керівників навчальних закладів району. Потрібно продовжувати наповнювати блог з метою обміном досвіду та на допомогу молодим педагогам.

    ВідповістиВидалити
  3. Усім заступникам із виховної роботи, педагогам-організаторам та класним керівникам раджу користуватися даним сайтом. Адже тут можна популяризувати й поширювати власний досвід, презентувати свої напрацювання з виховної діяльності, всебічно підвищувати майстерність, професійно вдосконалюватися, збага¬чувати й розвивати творчий потенціал. Ярмарок педагогічного досвіду – це своєрідне «спілкування» з колегами-однодумцями. Усі доробки, а також інноваційні напрацювання можна використовувати у своїй подальшій роботі з учнями та практично впроваджувати у виховний процес.

    ВідповістиВидалити